Tilmeld dig DIIS' nyhedsbrev

Hold dig opdateret med den nyeste viden om udenrigspolitik og internationale forhold. Du får forskning, publikationer og invitationer til seminarer – direkte i din indbakke.

Dine data - dit valg

Den nye persondataforordning (GPDR) betyder, at du bestemmer over dine personlige oplysninger. Det vil sige, at:

  • Du kan administrere, hvilke typer informationer vi sender til dig
  • Du kan se og ændre alle de oplysninger, vi har om dig – når som helst

Sådan registrerer og behandler vi dine data

Når du tilmelder dig DIIS’ nyhedsbrev, registrerer vi din e-mailadresse. Vi registrerer også dit navn og din organisation hvis du selv vælger at udfylde de felter. Oplysningerne bruger vi til at sende dig DIIS’ nyhedsbrev og lave statistik over, hvordan vores læsere anvender nyhedsbrevets indhold. Enkelte medarbejdere hos DIIS har adgang til listen over abonnenter og statistik.

Vores databehandler gemmer oplysningerne, du har givet os. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, og vi sletter oplysningerne i forbindelse med at du opsiger dit abonnement. Du kan opsige nyhedsbrevet direkte i hvert nyhedsbrev ved hjælp af linket ”Afmeld”. Hvis du klikker på "Preferences", kan du både se og selv ændre de oplysninger, vi har registreret på dig. Du kan også skrive til communications@diis.dk for at blive slettet, få ændret dine oplysninger eller få mere at vide om vores persondatapolitik, og hvilke oplysninger om dig vi har gemt.