Webinar

DIIS event

Den svære formidling: Kåre Mølbak om ekspertkommunikation

Hvordan formidler man som ekspert kompleks viden på en enkel og forståelig måde og i en politiseret kontekst? Det kan du høre tidligere direktør i Statens Serum Institut give sit bud på.
Kåre Mølbak
Ved at trykke på afspil, accepterer du cookies fra den eksterne video-udbyder.


Se optagelsen af webinaret her


Den 11. marts 2020 annoncerede regeringen den første nedlukning af store dele af det danske samfund. På samme tid kom vi på fornavn med sundhedsfaglige eksperter, som indtil da havde passet deres arbejde og gennemført deres forskning uden for den brede offentligheds bevågenhed.

En af de helt centrale aktører var professor Kåre Mølbak, faglig direktør i Statens Serum Institut. Han er netop gået på pension, og i dette webinar vil han dele sine tanker og erfaringer med os om ekspertkommunikation: Hvordan formidler man bedst kompleks viden i en politiseret kontekst, hvor mange interessenter har meget på spil? Hvad virker godt? Og hvad skal man helst undgå?

Samtalen er en i en række af webinarer om COVID-19, hvor seniorforsker ved DIIS Flemming Splidsboel Hansen interviewer redaktører, journalister og forskere.

Talere
Kåre Mølbak, professor og tidligere faglig direktør i Statens Serum Institut
Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker, DIIS

Program
15.00-16.00     Kåre Mølbak: ”Ekspertkommunikation”

Praktisk information
Webinaret vil foregå på dansk og deltagelse er gratis, men kræver registrering. Optagelsen af webinaret vil efterfølgende kunne findes her på siden.

Optaget torsdag d. 4. marts 2021, kl. 15.00-16.00
DIIS ∙ Dansk Institut for Internationale Studier

Regioner
Danmark

Tilmeld

4 marts 2021 15:00–16:00

DIIS Eksperter

Flemming Splidsboel Hansen
Udenrigspolitik og diplomati
Seniorforsker
+45 9132 5602